Dyrektor produkcji

Opis stanowiska:
Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie m.in. całościowe zarządzanie procesem produkcyjnym w obrębie zakładu wytwarzania mas bitumicznych, nadzór i odpowiedzialność za bezpieczeństwo i organizację pracy, nadzór nad wdrażaniem założeń systemu jakości, nadzór nad prawidłowym stanem technicznym parku maszynowego i
zarządzanie przygotowaniem technologicznym produkcji, odpowiedzialność za wdrażanie nowych technologii, opracowanie i nadzór nad realizacją planów produkcyjnych, opracowanie strategii firmy w obszarze produkcji, definiowanie budżetu produkcji, opracowanie rozwiązań pozwalających na optymalizację procesów produkcyjnych, nadzorowanie i prowadzenie procesów inwestycyjnych związanych z produkcją, przygotowywanie raportów oceniających rezultaty działalności produkcyjnej firmy, zarządzanie zespołem pracowników produkcji, utrzymania ruchu i przygotowania produkcji, współpraca z pionem zakupów i logistyki w zakresie zapewnienia surowców produkcyjnych.

Oczekiwania:
- wykształcenie wyższe kierunkowe,
- minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
- dobra organizacja pracy, umiejętność dotrzymywania założonych terminów
- dobra znajomość MS Office w szczególności MS Excel

Oferta:
- stabilne zatrudnienie
- atrakcyjne wynagrodzenie
- możliwość samodzielności rozwoju zawodowego

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod numerem telefonu +48 34 353 92 53